Panas !! Gaun TELUS Lisa Surihani Di Tegur Nitizen.

Panas !! Gaun TELUS Lisa Surihani Di Tegur Nitizen.Semalam telahpun berlansung majlis anugerah untuk menghargai para artis dan penggiat seni belakang tabir bagi dunia hiburan negara.Pelbagai anugerah yang di peruntukkan bagi menghargai jasa mereka.

Salah seorang artis yang menggondol anugerah pada malam tadi adalah Lisa Surihani dimana beliau telah memenangi anugerah pelakon filem wanita terbaik bagi filem "Dendam Orang Mati".

Kehadiran Lisa pada malam tadi pasti mencuri perhatian.Ini merupakan kemunculan pertamanya di majlis rasmi semenjak beliau mengandungkan anak pertamanya.Hadir dengan gaun hitam yang mempersonakan namun ianya telah mendapat kritikan dari peminat.

Ada yang beranggapan gaun Lisa terlampau jarang hingga menampakkan bahagian dalamnya.Sepertimana yang kita tahu,Lisa adalah seorang yang menjaga pemakaiannya.Sebelum inipun belum pernah dia di kaitkan dengan isu pakaian yang menjolok mata.

Mungkin sesuatu yang boleh kita katakan terlepas pandang dari Lisa.Apapun kita tunggulah mana tahu ada penjelasan dari Lisa berkaitan isu ini.

0 Response to "Panas !! Gaun TELUS Lisa Surihani Di Tegur Nitizen."

Post a Comment