[EKSKLUSIF]Nora Danish Di tuduh promote fahaman illuminati.

[EKSKLUSIF]Nora Danish Di tuduh promote fahaman illuminati.Nora Danish merupakan salah seorang artis negara yang mempunyai peminat yang agak ramai.Orang yang cantik pasti ramai yang suka mengikuti perkembangannya.

Baru-baru ini Nora Danish telah melancarkan koleksi tudung di bawah labelnya.Satu percubaan yang baik dalam perniagaan walaupun sebagai model tudungnya sendiri,Nora Danish masih belum berhijab.Pelancaran tudungnya telah mendapat kritikan sebilangan nitizen.Ini kerana gaya pemakaiannya menyerupai rahib kristian.Ada pula cakap-cakap yang menyatakan Nora Danish cuba mempromosikan fahaman illuminati.Ini kerana di samping berpakaian seperti rahib,Nora Danish juga turut membawa burung hantu yang di katakan juga sebagai antara lambang fahaman itu.


Sebelum ini juga Nora Danish pernah di kaitkan dengan fahaman itu di mana di lehernya terdapat lambang segitiga yang menyerupai lambang fahaman illuminati.


Nora Danish telahpun memohon di atas kesilapannya yang mana dikatakan terlepas pandang.
Sebagai artis seharusnya setiap mereka menghitung dahulu kontroversi yang akan melanda kesan daripada sebarang tindakan mereka.Lebih-lebih lagi mereka yang terkenal seperti Nora Danish.


0 Response to "[EKSKLUSIF]Nora Danish Di tuduh promote fahaman illuminati."

Post a Comment